Jouw Moment

Jouw Moment

Jouw Moment is voortgekomen uit een samenwerking tussen Xenia Kalogiros en Preppy. Samen leveren wij de documentatie van Jouw Moment. Een bruiloft, uitvaart of ander belangrijk moment in jouw leven verdient een mooie reportage. Wij van Jouw Moment willen dit unicum vastleggen in een meeslepende fotoreportage en schitterende film.

Xenia Kalogiros

Puur, ongedwongen en echt zijn 3 belangrijke woorden in mijn leven, dus ook in mijn fotografie. Ik stel vaak veel vragen tijdens mijn werk en zeg het eerlijk als ik iets niet mooi vind. Op deze manier wordt de foto ‘echt’. En echt vertaal ik ook wel naar jezelf. En jezelf, is toch wel het mooiste.

Perry Willemsen

Mijn liefde voor de camera gaat terug naar mijn kinderjaren en deze ben ik nooit verloren. Daarnaast vind ik het menselijke aspect van dit werk erg mooi en kijk ik er naar uit om jouw moment zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik kijk soms heel dringend naar de camera, maar dan weet je dat ik het perfecte shot te pakken heb.

Aanbod

Met Jouw Moment zullen wij jouw moment bijwonen, afhankelijk van jouw wens. Wij zullen het moment vastleggen en vervolgens omzetten in mooie blijvende herinneringen in de vorm van een persoonlijk Jouw Moment Pakket. Dit pakket bestaat uit de mooiste foto’s en een 4 tot 15 minuten durende film van Jouw Moment. Het Moment Pakket krijg je opgestuurd in een persoonlijke brief..

Ceremonie

Fotografie & Videografie
Jouw Moment Pakket

€1145,-

Halve dag

Fotografie & Videografie
Jouw Moment Pakket

€2095,-

Hele dag

Fotografie & Videografie
Jouw Moment Pakket

€2995,-

Onze Beloften

Wij streven er naar om het Moment Pakket binnen 4-6 weken na Jouw Moment op te sturen. Wij proberen veel te communiceren voor de speciale dag daar is. Hierdoor hopen wij een Jouw Moment zo dicht mogelijk bij jouw verwachting te brengen.

*Grote veranderingen in ons uiteindelijke product zijn slechts mogelijk bij uitzondering

Contact

8 + 14 =