Label SUN

Over Ons

Met Label SUN creëren wij content voor de Travel & Leisure branche. Door ervaring als marketeers weten wij precies waar we mensen en organisaties mee kunnen helpen. Daarnaast kunnen wij onze content zelf produceren.

Door middel van het maken van Short Stories, Long Forms, Social Content en Branded Content kun je als bedrijf op elk Social Media platform terecht met travelcontent. Zo helpen wij zowel nationale als internationale bedrijven en organisaties aan de beste content, inclusief de juiste strategie.

Wie Zijn Wij?

Na jarenlang kennis en kunde op te hebben gedaan in andere markten als de Beautybranche en in Videomarketing, in combinatie met de passie voor reizen besloten oprichters Perry & Valery deze combinatie te gebruiken in de Travel- & Leisurebranche.

Valery

Beauty & The Brains. Deze dame weet precies wat ze doet. Door haar ervaring in de Beauty branche te combineren met haar achtergrond als Marketeer en haar passie voor de wereld, maakt zij van elk verhaal een goed verhaal. Daarnaast is het zelf ook een plaatje om te zien.

Onze in België geboren, in Nederland wonende Spaanse Waterhond is al internationaal van zichzelf. Naast dat die heel goed kan luisteren doet hij het ook goed op beeld. Heeft al de nodige reiservaring in het rugzakje en niet verlegen om meer.

Sjoerd

De creatieveling. Heeft al veel gedaan als het gaat om internationale en nationale content maken. Een aantal destination weddings, fotoshoots in Madrid of een docuserie in Oostenrijk. Daarnaast heeft hij al een camera mee op reis sinds hij er een vast kan houden. Over passie gesproken.

Perry

De Mogelijkheden

Alles is mogelijk met Label SUN. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content voor elk kanaal. Long Forms in de vorm van YouTube video’s, Short Stories voor op TikTok of Shorts, Social Content zoals Reels of Stories & Branded Content via onze eigen kanalen. Hieronder staan de verschillende vormen uitgelegd.

Langere video’s die een verhaal vertellen of de plaats, locatie of regio uitlichten. Denk aan documentaires of reisvlogs.

Long Forms

Tik Toks/Shorts zijn hot maar vergen een unieke benadering. Het is belangrijk een gevoel of cultuur binnen secondes over te brengen.

Short Stories

Het is fijn om altijd content klaar te hebben, ready to go! Daarom is een foto/videobank perfect. Voor elk moment beschikbaar.

Social Content

 

De beste manier om een relatie op te bouwen met de consument is via brandend content. Het geeft je organisatie een gezicht.

Branded Content

Contact

6 + 3 =